Tugas Sekolahan

Kumpulan Tugas-Tugas Sekolah

Puisi Jowo

PAK TANI

 Pak Tani

Esuk-esuk wis padha tangi

Nyaking arit, pacul lan wiji

Ora lali ngunjuk sak gelas kopi

]banjur budhal menyang tegalan pari

 

Pak Tani

Esuk nganti sore neng sawah

Ora mikir panas lan sayah

Caping cilik piranti nutupi sirah

Kok lakoni supaya penen bisa nglimpah

 

Pak Tani

Pancen gedhe lelabuhanmu

Kanthi uripmu sing lugu

Bisa gawe wong padha ngguyu

Amargo bisa mangan saka berasmu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 26, 2013 by in Bahasa Jawa.
%d bloggers like this: